2 teams van SVG G-voetbal hebben deelgenomen aan de special olympics nationale spelen in de Achterhoek.
De 16 heren en 4 dames hebben een geweldig weekend gehad.

Op vrijdag was de opening in het stadion van De Graafschap met als hoofdact Gerard Joling.
Op zaterdag werden er divisions wedstrijden gespeeld. Daar werden de individuele en teamprestaties beoordeeld. Zo kon er zondag op het juiste niveau gevoetbald worden.

Zaterdagavond was er nog een feestavond. Deze feestavond werd dit keer in verschillende ruimtes gehoudenĀ en was erg gezellig. De heren en dames hebben ervan genoten.
Er werd geslapen en ontbeten in bungalows van Marveld Recreatie.

Op zondag werd er gespeeld voor de medailles. De 1e 3 plekken kregen medailles en voor de overige plekken waren er vaantjes.
Er was eerst nogal wat verwarring omdat SV Venray G1 in 2 verschillende poules ingedeeld waren en SVG G1 nergens genoteerd stond.

Uiteindelijk kwamen ze in een poule terecht met RKKSV Rosmalen G2, VV CTO’70 G1, Koedijk G3 en Special Forces/ De wherevogels G2. Alle wedstrijden werden gewonnen door de heren en 1 dame (Suzanne).
Het resultaat was een gouden medaille. Mooi om te vermelden is dat de dame bij 1 wedstrijd ingevallen was als spits en ook 2x scoorde. Dit werd met gejuich en geknuffel begroet door de teamgenoten.
Een echte teamprestatie werd geleverd.

SVG G1 Goud.

De G2 (met de andere 3 dames) speelden in de laagste poule tegen Woezik G1, Woezik G2, Koedijk G2, T.O.G.B. G1 en Longa/Grol G2.
Hier werd Woezik G1 1e en onze G2 2e. Ook een mooi resultaat waar de heren en dames trots op mogen zijn.
Hier werd ook door de dames gescoord.

SVG G2 Zilver

Sponsoren en leiders bedankt voor het mogelijk maken van dit geweldige evenement. Dit was een evenement waar de heren en dames nog lang van zullen genieten.