Op zaterdag 29 oktober jl. was het weer zo ver.
10 verenigingen met gezamenlijk 16 teams startten om 10.00 uur om de felbegeerde bekers.
Voor de middag 4 poules met 4 teams, zodat alle 16 teams in actie kwamen.
Om 12.00 uur kon iedereen een lunchpakket ophalen en kon er een uurtje gepauzeerd worden. Alle leiders zaten dan met hun pupillen gezellig bijeen en kon er even worden gegeten en ook nagepraat over de reeds gespeelde wedstrijden.

Na de middag werden er weer 4 poules gevormd waarin alle nummers 1 van de voormiddag in één poule zaten en alle nummers 2,3 en 4 eveneens in een poule, zodat na afloop van de gespeelde wedstrijden kon worden uitgerekend wie de uiteindelijke winnaars van het toernooi werden. Om 16.00 uur waren de wedstrijden afgelopen en werden de prijzen uitgereikt.
Elk team voelde zich een winnaar, omdat alle teams een beker ontvingen en de uiteindelijke poulewinnaars de felbegeerde wisselbeker in ontvangst mochten nemen.
Daarnaast werd er in elke poule een sportiviteitsbeker uitgereikt en dan was er nog de penalty bokaal en voor elke speler een medaille ter herinnering aan ons toernooi.
De leiders van de teams alsook de sporters vroegen of ze volgend jaar weer konden meedoen.

Alle medewerkers werden bedankt, waaronder de scheidsrechters, de EHBO, de mensen van het sportcomplex en alle andere vrijwilligers en natuurlijk de sponsors die deze fantastische dag ook dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt door hun financiële bijdragen.

Impressie van die dag, klik hier voor de foto’s.