Beste sportvrienden,

De Stichting Vrienden Gehandicaptenvoetbal SVG heet iedereen van harte welkom op het G-zaalvoetbaltoernooi op 27 oktober 2018 in sporthal De Blaak in Tilburg.

Zoals in voorgaande jaren wordt het indoor-voetbaltoernooi voor spelers en speelsters die komen uit instellingen en voetbalverenigingen ook dit jaar voor de 16e keer gehouden.
U bent van hart welkom om de spelers/speelsters aan te moedigen. De 1e wedstrijden beginnen om 9.45 uur.

Bestuur en medewerkers van onze stichting hebben gezamenlijk met de subsidieverleners en sponsoren er voor gezorgd dat iedereen weer van een fijne sportdag kan genieten.

Wij als organisatie wensen iedereen een hele fijne sportieve dag toe waar iedereen volop kan genieten..

Bestuur en medewerkers

Stichting Vrienden Gehandicaptenvoetbal SVG.